TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 2. časť

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 2. časť

Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-051-8

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 108
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 300

Doložka MŠ SR č. CD-2006-17475/40341-1:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie