TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár

VYPREDANÉ

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.

24,20 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

1-9 ks: 24,20 € /ks

10-20 ks: 21,78 € /ks

21 ks a viac: 19,36 € /ks

ISBN: 80-89003-77-X

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2005
Jazyk: slovenský
Počet strán: 144
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 390

Doložka MŠ SR č. CD-2005-17491/21740-1:093

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info