TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO pekár

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO pekár

Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-384-7

Kategória: Učebnice

Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2015
Jazyk: slovenský
Počet strán: 136
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 370

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2015-6803/13915:4-100C

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info