SUROVINY pre 2. ročník UO cukrár

SUROVINY pre 2. ročník UO cukrár

Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím surovín v cukrárskej výrobe. V jednotlivých kapitolách sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao, čokoláda, pochutiny (káva, čaj, koreniny, arómy, ocot) a rôsolotvorné látky.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-161-4

Kategória: Učebnice

Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2009
Jazyk: slovenský
Počet strán: 88
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 250

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-872/36601:80-100C

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie