SUROVINY pre 1. ročník UO cukrár, 1. časť

SUROVINY pre 1. ročník UO cukrár, 1. časť

Učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty. Posúdenie akosti cukrárskych surovín, poznanie príčin ich kazenia, zásady správneho skladovania a ošetrovania surovín sú rozpracované v štvrtej kapitole. V ďalších kapitolách sa žiaci oboznámia s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním, ako aj použitím surovín v cukrárskej výrobe.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-353-3

Kategória: Učebnice

Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 96
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 260

Doložka MŠ SR č. CD-2005-13015/24602-20:093

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info