SUROVINY pre 2. ročník UO pekár

SUROVINY pre 2. ročník UO pekár

Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

57,48 € s DPH

ISBN: 978-80-8091-377-9

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 120
Rozmer (mm): 205 x 260
Hmotnosť (g): 280

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-12196/46390:4-100C

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info