Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 100
Rozmer (mm): 205 x 260
Hmotnosť (g): 240
Doložka MŠ SR č. CD-2007-15435/32202-1:093
Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 100
Rozmer (mm): 205 x 260
Hmotnosť (g): 240
Doložka MŠ SR č. CD-2007-15435/32202-1:093
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej...
23 € s DPH
Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a...
23 € s DPH
Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné...
23 € s DPH
Prostredníctvom učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej výroby, získajú prehľad o...
23 € s DPH
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho...
23 € s DPH
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a...
23 € s DPH
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky...
23 € s DPH