ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

56,27 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

1-9 ks: 56,27 € /ks

10-20 ks: 50,64 € /ks

21 ks a viac: 45,02 € /ks

ISBN: 978-80-8091-054-9

Kategória: Učebnice

Autor: A. Brandšteterová
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 188
Rozmer (mm): 205 x 265
Hmotnosť (g): 430

Doložka MŠ SR č. CD-2005-13015/29154-30:093

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info